Tjänster

Veronicasierska

Dela gärna min sida.

TJÄNSTER:

 

 

 

1. Sia i kort (tarotkort/orakelkort)

Har du frågor kring kärlek, ekonomi, arbete? Jag spår dig och vägleder med mina tarotkort och/eller orakelkort. Ingen fråga är för dum, eller obetydlig. Jag spår även i tid.

 

 

 

2. Kanalisering

Jag kanaliserar ärkeänglarna och ger dig vägledning från dem. Har du en specifik fråga som du vill rikta till ängladimensionerna så hjälper jag dig gärna. Antingen via telefon eller ett änglabrev.

 

 

 

3. Andekontakt

Jag tar kontakt med andra sidan. Någon som gått över kan ha ett särskilt meddelande till dig. Jag använder mig av pendel och/eller orakelkort bl.a.

 

 

 

4. Reiki Healing

Reiki healing är en behandlingsmetod som syftar till att balansera och stabilisera dina energikanaler och kroppens eget helandesystem. Jag jobbar antingen på din kropp eller i din aura. Jag använder även pendel för att balansera upp dina charken/energipunkter. Reiki Healing är idag klassad som friskvård enligt skatteverket.

du kan få hjälp med stress, sömnproblem, låsningar i kroppen mm.

Jag ger för tillfället Reikibehandlingar på Mias Yogastudio i Sundbyberg.

 

Obs! Reki Healing kan också ges på distans!

 

 

 

5. Djurkommunikation och Healing för djur

Jag är utbildad Djurkommunikatör och hjälper dig gärna om du har frågor kring din vän. Jag kommer till dig och samtalar och känner in ditt husdjur. Samtalet tar ca. 60 minuter. Kanske svarar djuret bra mot Reiki Healing. Jag tar gärna in det i beräkningen/behandlingen. Tillsammans kommer vi överens om vad som är bäst.

 

 

 

6. Häxtips

Jag är verksam häxa, och jobbar efter naturens lag. Vill du ha hjälp med en viss situation och använda dig av gamla ritualer, tankesätt och formler som våra förfäder brukade så kan jag tipsa dig med flera varianter. Regeln är dock att aldrig skada någon! Harm none, and blessed be.

 

 

 

 

7. Gruppseanser, Tarotkurser och Husrening

 

Jag anordnar gärna gruppseanser om ni är en grupp nyfikna. Vi tar kontakt med andra sidan. Minst 6 personer!

 

 

Nyfiken på hur man siar i tarotkort?

Jag håller helgkurser i Stockholm med omnejd. Kompendium ingår.

 

Har du oroligt hemma? Ovälkomna gäster? Jag är behjälplig med husrening. Jag jobbar då som medium med hjälp av änglarna och häxkurer.

 

 

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN BOKNING