Om mig

Veronicasierska

Dela gärna min sida.

 OM MIGJag heter Veronica Näslund Kwansa och jag är medial (även transmedium), verksam häxa, hobbyastrolog och sierska. Jag titulerar mig också Reiki Master samt djurkomminukatör.

Jag pratar dagligen med Gudinnan och mina andliga guider för vägledning och det andliga är en naturlig del av min vardag.


När jag jobbar med dig, så utgår vi från dig och dina behov.  Du är lika viktig på min resa som jag hoppas bli på din. Välkommen med din bokning eller läs mer om mig nedan.


OM MIG:


Min andliga väg har varit lång och krokig och länge förnekade jag min gåva. När jag till slut valde att göra något av det hela så utbildade jag mig till Djurkommunikatör under tre år under ledning av Margaretha Tärnström. Helt enkelt för att djuren ropade på mig. Det började där och sedan rullade allt på och integrerades i min vardag med familj, jobb, och kreativt skapande.  Jag har gått kurser i Medialitet för Terry Evans, Eva-Lena Rosencrantz, Margaretha Tärnström och Vivi Linde m.fl. Vidare har jag studerat för Camilla Elfving i Transmediumskap samt Själsresa. Jag har också studerat Astrologi på Astroligoiskolan i regi av Anders Ekström. Min Reiki Master tog jag under ledning av Åsa Elvegård Stark.  De har alla varit stora inspirationskällor för mig. Länkar finns nedan. 


Jag är delvis solitär häxa, alltså arbetar mest ensam, men ingick i ett antal år i ett Godesscoven där vi firade häxsabbather. Jag ledde också ett slutet sällskap, Månsystrar, som jobbade rituellt och medialt med magi. Numer håller jag kurser i medial utveckling och meditation samt pendelkurser på Kristallrummet i Stockholm. Kontakta gärna mig om du är nyfiken så blir du uppdaterad via mitt nyhetsbrev: info@veronicasierska.comJag är en hängiven Yogini och har praktiserat Yoga och meditation regelbundet i 17 år. Detta är mina starkaste verktyg på min andliga väg!

Jag undervisar i Yoga på MM Yogastudio i Sundbyberg, studio Yogini i Alvik och from. 2021 även på DOCH i Stockholm. På MM Yogastudio och Studio Yogini hyr jag lokal till mina healingklienter. Jag älskar djur, halloween, Harry Potter och konst i alla dess former. Jag slukar Fantasyböcker och filmer och älskar all form av kultur- och samhällshistoria. Är insatt i Ayurveda och vill veta mer om Kabbalah, alkemi och asatro.
Länkar:


mmyogastudio.com


vivilinde.se


jemthutveckling.se


creatviexperiences.se


omduvill.se


eva-lena.se


yogini.nu


elvegard.se


elfvinginstitute.org


stjarnastrologen.se


kristallrummet.seVad är Patientsäkerhetslagen ?


Jag arbetar under Patientsäkerhetslagen kapitel 5 ;

En lag om förbud, i vissa fall, mot verksamhet på hälso- och sjukvårdens område.

Lagen ska skydda personer som vänder sig till någon som inte är legitimerad läkare. Ingen som sysslar med alternativmedicin får t ex påstå att de kan bota en dödlig sjukdom.


Detta innebär att jag inte arbetar under samma lagar som läkare, veterinärer och/eller psykologer och har ingen rätt att ställa någon som helst diagnos . Jag gör inte Reikihealing på barn under en viss ålder t.ex. Om du misstänker att ditt djur har en skada; sök hjälp hos veterinär först.  Låt alltid en läkare/psykolog göra ett utlåtande först om du är fundersam. Att få healing eller bli spådd kan sätta igång saker och jag har därför en 18-årsgräns på mina klienter, om de inte är djur förstås, men där krävs det att de är äldre än 6 månader istället. Det är viktigt att ta hand om sig.