Yoga & Yogaspirit

Veronicasierska

Dela gärna min sida.

YOGA & YOGASPIRIT/YOGA FÖR FÖRETAG


Yoga är en stor del av min andliga praktik. Många tror kanske att det handlar om att bli vig, smidig och stark. Det blir man ju också, men för mig är yogan främst en mental/andlig praktik där jag får tid och plats att landa i min kropp och sanning.

Yoga är en praktik som passar alla, anser jag. Det finns många olika yogaformer, men de leder alla till samma mål; att finna balans och välmående i kropp och knopp. Det går inte att utesluta det ena då det hör ihop.


Jag är utbildad i New York, på Atmananda (Self Bliss) Center. En 200-timmarsutbildning vilket ger mig en plats i The Yoga Aalliance. Ett forum som ska garantera att din instruktör har en vettig och grundlig utbildning.


I Yogan så möter vi oss själva, det kan vara läskigt, men om du möter dina motstånd med ödmjukhet, vishet och en kontrollerad andning så blir vägen så mycket lättare, och du öppnar upp vägen till djupare meditation.


Är du nyfiken på Yoga? Har ditt företag behov av friskvård? Vad betyder Yoga? Varför sjunger deltagarna "Auom" i början och slutet av klassen? Måste jag vara vig för att praktisera yoga? Ingen fråga är för liten eller dum! Vill du boka en Yoga & Frukost? Se info nedan om Yoga Spirit.


Jag har själv praktiserat Ashtangayoga, Yinyoga, Hatha Vinyasa och Kundaliniyoga/mediyoga/livsyoga. Alla yogaformer har sin plats i mitt liv. Erfarenheten är attt allt hör ihop ochh strävar åt samma håll.


Jag undervisar i Hatha Vinyasa, Ashtangayoga och Yinyoga, och jag finns på Mias Yogastudio i Sundbyberg. www.miasyogastudio.com. Du kan också boka Privata Träningskonsultationer med mig. Jag är ju förutom Yogainstruktör också Danspedagog. Jag har tränat olika människor och mött de flesta krämpor under mer än 16 år. Boka mig så hittar vi ett sunt och vettigt sätt att närma oss dina behov och din träning. Bokningen hittar du under "Priser och Kontakt".


Kom gärna förbi på en kopp te, boka en yogaklass eller ett yogaevent från Yoga Spirit (se nedan) Du är varmt välkommen.

På Mias Yogastudio tar jag också emot kunder i Reiki Healing.         


YOGA SPIRIT och YOGA FÖR FÖRETAG


Yoga Spirit är ett koncept där du som kund bokar yogaklasser och/ eller föreläsningar om yoga ur ett häsloperspektiv men också, om önskvärt, ur ett andligt perspektiv.

Inkluderat är frukost, lunch eller snacks.

Vi erbjuder allt från After Workyoga till workhsops och events.

Maten är hemlagad, vegetarisk och självklart ekologisk. I dagsläget är vi två yogainstruktörer.

Vi anpassar självklart yogapassen så de passar samtliga deltagare, nybörjare som van.

Varmt välkommen med en intresseförfrågan via bokningsformuläret så skickar jag dig en presentation.


Namasté